Forholdsregler for rengjøring av platevarmeveksleren

- 2021-11-15-

Forholdsregler for rengjøring avPlate varmeveksler
De viktigste rengjøringsmetodene for platevarmevekslere er: manuell rengjøring og in-situ rengjøring. In-situ-rengjøringssystemet er rengjøringsmetoden vi bruker mer, fordi in-situ-rengjøringssystemet kan pumpe vann (eller renseløsning) inn i enheten uten å demontere varmeveksleren. .
Følg trinnene nedenfor når du rengjør varmeveksleren.
(1) Tøm væsken i innløps- og utløpsrørportene på begge sider avPlate varmeveksler. Hvis den ikke kan tømmes, kan vann brukes til å tvangsskylle ut prosessvæsken.
(2) Bruk varmt vann på ca. 43°C for å skylle fra begge sider av varmeveksleren til vannet som strømmer ut blir klart og ikke inkluderer prosessvæsken.
(3) Tøm spylevannet ut avPlate varmevekslerog koble den til in-situ rengjøringspumpen.
(4) For å rengjøre er det nødvendig å få in-situ rengjøringsløsningen til å strømme fra bunnen til toppen av platen, og la overflaten av platen fuktes med rengjøringsløsningen. Når du rengjør flerprosessvarmeveksleren, gjør overflaten på multiprosessplaten våt.
(5) Rengjøringsplanen er: Skyll med strømningshastigheten til in-situ rengjøringsløsningen, eller rengjør med strømningshastigheten tillatt av diameteren til in-situ rengjøringsdysen. Hvis du kan utføre in-situ rengjøringsoperasjoner i henhold til en vanlig rengjøringsplan før forurensning, vil renseeffekten være god.
(6) Etter rengjøring med flekkrengjøringsløsning, skyll med rent vann.
Plate varmeveksler